Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili icin ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin gorevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası acarım herşeyin ustune yemin ederimki dedim O da hadi acda gorelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 cocuğum var cocuklarıma bakmaktan başka kendi ozel hayatım hic olmamışken eve gec gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını carpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hic mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin icinde kapılar kapalı golgemizi dahi gormuyoruz hic benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hic mi kıskanmaz ya da ozlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak icin anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sozuydu o gun bu gundur kusuz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır kus olmak aynı evin icinde boşanma sebebi mi sizce?