Gercekten şuan o kadar sinirliyim ki; anlatmazsam delireceğim.

Konularımı biliyorsunuz zaten bilmeyen olursa ozet gecerim.
Biz ayrıldık bitti tamamen. En son ‘Ben elimden geleni yaptım, sen bilirsin ’ dedim.
Bugun de keyfim gayet yerindeydi zaten 3 haftadır uzuluyordum yatak doşek, kendime gelmeye başladım diyebilirim. Tabi son yazdıklarının da etkisi vardı.

Bugun yaptığı terbiyesizliği anlatmak istiyorum.
Kendimi iyi hissedeyim, moralim yerine gelsin diye saclarıma kaynak yaptırdım. Bunalım moddan cıkmama iyi gelir diye duşundum ki yaptıralı 1 hafta oldu zaten cokta etkisi olmadı duzelmeme.
Neyse bugun moralim son haftalara gore daha iyi olduğu icin sosyal medyada kendimce twit attım. Uzun sacları sevdiğimi, cok guzel durduğunu vs yazdım.
Eski sevgilim olacak adamdan mesaj geldi.
Saclarına kaynak mı yaptırdın demiş. Evet dedim.
Sonraki yazdıklarını kısaca yazıyorum;
“Sozde olup bitiyordun şoyle değişcem boyle değişcem diyordun ama saclarına vakit ayırmışsın. Zaten inanmıyordum değişeceğine. Her şey guzellikten ibaret değil. Gercek dunyaya don. Buyu biraz. Calışmıyorsun etmiyorsun sacına gidip para veriyorsun garip gercekten. Sana yol gostermeye calışıyorum.”

Bunları yazmış bana. Daha da vardır hatırlamadığım. Bu resmen aşağılamak değil mi?
Cok sinir oldum.
“Haddini bil kafana gore bana hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? Cok terbiyesiz bir insansın. Kendinden nefret ettirmeye başladın. Yolunu başkasına goster lutfen”
dedim ama sinirim gecmiyor.
Siz olsanız ne yapardınız allah aşkına
Size gore de terbiyesizlik değil mi