Merhaba herkese ben istanbul atasehirde yasayan hem universiteye gidip hem iyi bir spor tesisinde calisarak hayata devam ediyordum.gelirim ve sosyal cevrem cok iyiydi ama istanbulda hem okula gitmekten cunki kocaeline gidip geliyordum hergun hemde işe gitmekten (ailem olmadığı icin gecimimi sağlaamak icin mecburdum) cok yorulmuştum eşim ile tanıştığımızda samsunda yaşıyordu yukardaki sebeplerden yanına taşınmayı kabul ettim normalde planımızda samsunda biraz dinlenip para biriktirip istanbula gelip sarıyerde sspor sturdyosu acmaktı (ben beden eğitimciyim) fakat işler değişti istanbul kirli gelmeye başladı bizde daha dingin bir hayat ve huzurlu olmak icin fethiyeye yerleşmeye karar verdik burada buyuk bir otelde ikimiz birden konaklayarak calışıcaktık eşim doktor bende spor bolumuyle ilgili birşeyler yapıcaktım fakat tam işe başlarken hamile olduğumu oğrendik benim iş iptal oldu eşşm otelde calışıyor.hamileliğimin 3.5 ayındayım kafayı yemek uzereyim hic bilmediğim bir şehirde 0 sosyal cevreyle onun gelmesini bekliyorum işten calıştığı otel 5 yıldızlı o yuzden orada yemek yemesine izin veriyorum birde calıştığı otelde spor yapmak iatiyor evede gelme istersen diye cıkıştım artık sizcede bu haksızlık değilmi ne yapıcağımı bilemiyorum sabah aksam ağlıyorum hamileliğim planda değildi ve şimdi fethiye bna cehennem oldu