Kardeşimin 15 16 yaşlarında aynı sınıfta olduğu akraba bi kızla ilişkisi başladı. 7 sene hep yan yanaydılar aynı okullar aynı mahalle aynı sınıf vs. Uzaktan da akraba derken kız universite okudu kardeşim okumadı. 22 23 yaşlarına geldiler ve evlenme konusu cıktı ortaya. Derken kızın annesi vermek istemedi gerek universite mezunu olmaması gerek kardeşimin anneyle gecen diyaloğu ki kadına kızla birlikte olduklarını onu doktor a goturmesini soylemiş ve buna benzer daha bir suru sacma sapan cumleler ne mantıkla yaptı bilemiyorum.
Kız onceleri ailesini ikna etmeye calışıyordu bi sure sonra oda istemiyorum dedi. Ve ayrıldılar..
Daha sonra kardeşim universite kazandı bi umut yeniden şansını denedi ama olmadı.
Uzerinden 4 sene gecti ve kızın evlilik fotoğrafını gorduk bu durum kardeşimi cok etkiledi ağlamasını sabahlara kadar uyumayıp surekli sigara icmesini oksuruk komalarına girmesini aklımdan cıkaramıyorum bakın hatalı da olsa o benim kardeşim ve bu kız kendimi bildim bileli tabiri caizse bizimle birlikteydi ben de onu başkasıyla gormeye dayanamıyorum.
Sonuc olarak 5 yıl oldu ayrılalı kardeşim hÂl kimseyle birlikte olmadı. Ve ben bu konunun etkisinden kurtulamıyorum geceli gunduzlu aklımda cok canım sıkılıyor. Belki bizimkide birini sevseydi rahatlardim ama oda kimseyi sevemiyorum diyor.
Annem babamda cok uzuldu butun bunları duşunmekten kafayı yicem. Lutfen bana bi şeyler soyleyin..