Herkese selamlar,

Ben 30 yaşındayım cok sevdiğim bir erkek dostum var. O ise 29 yaşında, Cocukluk arkadaşım kendisi. Kardeş gibi buyuduk.
Ama 25 yaşından sonra karakteri değişmeye başladı. Kendisi de universite mezunu. 25 yaşında askerliğini bitirdi. O zamanlar iş sorunu vardı ve psikolojisi cok iyi değildi .
25 yaşına kadar iki kıza aşık oldu. İlişkilerini biliyorum anlatırdı bana.
20 yaşından 24 yaşına kadar bir kızın peşinden koştu ve tum kızları reddetti ve sonra 24 yaşında o kızla olamayacağını anladı ve başka bir kızla
ilişkisi başladı. Sonra askerliği bitirdi 25 yaşındayken bir donem iş aradı ve bulamadı ve bunalıma depresyona girdi. Goruntusune dikkat edemedi Kendine bakmadı Ozguvenini yitirdi ve sonra bu kız , arkadaşımı terk etti .

Ha işte o gunden sonra arkadaşımda değişiklik fark ettim. Kadın duşmanı oldu resmen, kadınlara inancı kalmadı. Herkes aynı değil diyorum dinlemiyor. Şimdi kendine bakıyor 3 yıldır duzenli spor yapıyor, Kardeşim olsun yakışıklı bir tip yalan yok

Size olanları anlatayım, 26 yaşında iş buldu iyi de bir iş, cok calıştı 2 yıl. Hic zamanı yoktu . Bu son 1.5 yılda boş zamanı yarattı kendine ama kızları kullanıyor , kalplerini kırıyor ve terk ediyor , ciddi ilişki duşunmuyor , her kadına cinsel obje gozuyle bakıyor, evlilik vadi ediyor sonra terk ediyor.

Her kadını genelleme diyorum bak bana bende mi kotuyum diyorum ? Sen başkasın, dostumsun diyor Onlar ayrı sen ayrısın diyor.

Tum kadınları paragoz cıkarcı olarak niteliyor ve cok inatcı .

Psikolaga gitmesini tavsiye etmeyi duşunuyorum ama nasıl ikna ederim ?