Kızlar selam,
5-6 yıldır normal arkadaş olarak goruştuğum biri var. Yuksek lisansta tanışmıştık.
Bu zamana kadar da hic kopmadık. Yani cok sık olmasada arada buluşup goruşuyoruz.
İyi anlaşıyoruz genel olarak. Fakat onun bana karşı birşeyler hissettiğini duşunuyorum. Bunu bakışlarından, iltifatlarından falan net olarak anlayabiliyorum. Ben ona karşı daha mesafeliyim, soğuğumdur normalde de zaten, tamam şakalaşıyoruz eğleniyoruz vs ama bir yere kadar oluyor bu. Bu yuzden de biraz cekindiğini duşunuyorum benden.
Arkadaşlarım ona bir şans vermem gerektiği konusunda baskı yapıp duruyorlar. İyi biri olduğunu kacırmamam gerektiğini soyluyorlar devamlı.
Ben de kararsız kaldım şimdi. Aslında bir yandan sevgili olsak guzel bir cift oluruz diyorum, bir yandan da kendimi onla opuşurken hayal ediyorum. Yok yok olmaz diyorum. Arkadaşız biz diyorum.

Yarın akşam buluşacağız. Nasıl davranıcağımı bilmiyorum. Ama onla artık sevgili gibi olmak istiyorum sanırım. Ona da bunu ima etmek istiyorum. O biraz cekingen sessiz biri. Nasıl davranmalıyım ona karşı? Arkadaşlıktan sevgililiğe geciş nasıl olur?
Yardımlarınızı bekliyorum.