sizlerin yaşamış olduğu tecrubelerden faydalanmak istiyorum.
27 gunde bir adet oluyorum bu bazen 26 gun bile olabiliyor. adetim yaklaşık 6 gun suruyor ve ovulasyon zamanım adet bitiminden 2 gun sonra başlıyor ve 14. gune denk gelen tarihte pik yapıyor ağrılar ve sonra bitiyor. regl zamanımdan 3-5 gun once yine aynı agrılar oluyor. adet bitiminden 2 gun sonra birlesme oldu. eşimle aklımızda hadi cocuk sahibi olalım diye birşey yoktu ama nasıl diyim sanirim o duygu geliyor ve dikkat etmedik, engellemedik. ilişkiden sonra kasık ağrım oldu yumurtalıklarımın olduğu yerlerde. daha sonra ki gunler de bu kasık ağrım kesilmedi halbuki ovulasyon zamanım bitince kesilirdi. bu zaman icin de uykuya eğilim cok arttı. 30 mayıs adet olmam gereken tarih. dun değişik bir bel ağrısıyla sağ yumurtalığımın olduğu yerde ağrı hissettim ve acıkcası biraz korktum nedir diye. gun icinde bu ağri azaldı. kasık ağrılarım devam ediyor. inanılmaz kaşıntım var ozellikle burun ama mevsimsel diye polenlere bağladım ben olayı. tabii meraktan 23 mayısta kan testi yaptırdım bişey cıkmadı. idrar testindede oyle. sanırım erken davranıyorum ama bazılarının erkenden oğrendiklerini gorunce birden hevesleniyorum. sizce bu belirtiler hamilelik duşundururu mu yoksa ben oyle kendimce havayamı girdim