İyi geceler herkese, kafamı cok karıştıran bir durumun icindeyim, sizlerin yorumunu almak istiyorum.
26 yaşındayım. Bir aydır tanıştığım biri vardı, yaklaşık bir haftadır telefonda mesajla goruşuyoruz, tanışıyoruz. Bu kişi 28 yaşında, mesleği doktor. Baştan bana ben once bir sure mesajla goruşup mantık noktasında uyuşursak bir ilişkiye başlamak isterim dedi bana da mantıklı geldi ve kabul ettim. Şoyle duşunebilirsiniz, gorucu usulu gibi. Evlilik icin sınırlarımızdan bahsediyoruz birbirimize, olur mu olmaz mı diye bu sureci boyle geciriyoruz. Şimdi bu kişinin artı ve eksilerinden(bence) bahsetmek ve yorum almak istiyorum.
Artıları,
-durust, ahlaklı, efendi, akıllı, mantıklı
-cevrede iyi bilinen bir ailesi var
-niyeti ciddi amacı eğlence değil
-bu devirde bulunmayacak kadar ilişki noktasında tecrubesiz bir İnsan, bu iyi mi kotu mu karar veremedim hic ilişkisi olmamış bir kez evlilik goruşmesi olmuş
-bana cok saygılı, fikirlerimi cok onemsiyor
-onemli noktalarda anlaştık uyumsuz olduğumuz pek bir durum olmadı
- helal haram bilen biri
Gelgelelim eksileri
-cekingen, sosyal hayatını bilmiyorum ama ilişki noktasında cok cekingen
-ana kuzusu olabilme ihtimali var, emin değilim ama
-goruşme planı yapacaktık anneme bir soyleyeyim haberi olsun başkasından duyarsa olmaz dedi
- bu cok komik ama oğlen buluşmayalım annem yemek icin arar oğlen yalan soylemek istemem dedi
- whatsapta değil de başka bir uygulamada goruşsek olur mu kardeşim surekli cevrimicisin diyor anlayacak dedi
- biri gorur eder diye bir turlu nerde goruşeceğimize karar veremedik
Kafam aşırı karışık, bu cekingenlik olayı acemiliğinden mi yoksa gecici midir sizce? Objektif bakınca nasıl gorunuyor, uzmeye kıyamayacagım iyilikte bir insan, evlensek uzerime titrer gibi hissettiriyor. Ama eksileri diye adlandırdığım şeyler beni soğuttu sanki.
Şimdiden teşekkurler yorumlar icin.