Kızlar selam.
Duğunden dort ay once dr kontroluyle doğum kontrol hapı kullanmaya başladım... 28 haziranda, goğsumde bir kitle hissedip dr a gittim, tumor dediler. ailemde meme kanseri gorulduğu icin risk grubunda olduğumu soyleyip hemen aldılar operasyonla ve doğum kontrol hapının bazı bunyelerde tumore neden olduğunu, bir daha asla kullanmamam gerektiğini soylediler.
Zaten bebek istiyorduk, sadece eylul ayı olsun diye kafamıza koymuştuk, o ay başlayalım.. bu tumor beni o kadar sarstı ki, hapı bırakınca korunmak istemedim başka turlu ve bebeğime kavuşmaya hazır olduğumu duşundum. (o tumorun iyi huylu olduğu anlaşılana kadar kafamda ne olumsuz senaryolar yazmıştım!)
Hapı bırakınca (yarısında bırakmıştım) hemen bir kanama oldu. obur adetimi 14 gun gecmişti halbuki. Şimdi ise 28 gun olmasına rağmen adet goremedim. kendimde tuhaf şeyler fark ediyorum. ruh halim değişik, daha iyiyim.. canım hep spesifik, sumaklı soğan istiyor ve her gun onu yiyorum uşenmeden hazırlayıp. Acayip idrara cıkıyorum. Karnım davul gibi şişiyor. goğuslerim de şişkin. karnımda bıcak batması oluyor, yan donuyorum bu sefer o ağrı belime vuruyor. migren krizim uc haftadır hic tutmuyor. ne bileyim bir suru farklı şey yaşıyorum... ayın 23unde test yaptım, erken denmişti ama yine de yaptım, negatif cıktı.
O nedenle burada deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum. 1 ağustosa kadar kanama olmazsa tekrar test yapacağım. ama onun dışında ekleyebileceğiniz bir şey var mı?
Gebelik mi, gecikme mi?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Gebelik mi, gecikme mi?