Test yapmaktaan korkuyorum resmennnn...
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Test yapmaktaan korkuyorum resmennnn...
-
25-09-2022, 21:18:51Slm kızlar. uzun zamandır forum takipcisiyim.Burası bizler icin resmen bi nimet
gelelim konuma yaklaşık 21 aylık evliyim 9 aydır da bebek istiyorum. bebek duşunmeye başladığımda doktora gittim muayene oldum sorun yok dedi sadece tiroitlerimm biraz yavasmış onun icinde dahiliyeye yonlendirdi ve ilaca başladım. Normalde adetlerim 30ile 33 gun arası değişiyo. Doktora gittim ne eşimde ne bende herhangi bir sorun yok tum testleri yaptırdık son iki aydırda yumurta takibi yaptırdım ama henuz bi sonuc yok.6 ay gecince kullandığım ilactan olsa gerek son 4 aydır duzene girmiştim sırasıyla 29-30-31-30. gunler adet oldum. bugun itibariyle 36. gundeyim hala tık yok.test falanda yapmadım. inadına bekliycem dedim. sadece sarı bi akıntım var o kadar. sanki hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ama sonra geciyo. bakalım perş.ye kadar bekliycem olmadı belki test yaparım.ama test yapmaktanda korkuyorum cunku uzuluyorum. Rabbim tum bebek bekleyenlerin gobişlerini bebişlerle doldursun...