konu ile alakalı soru cevapları okudum ama cogu guncel olmadığı icin yeniden acıyorum yanlış yapmıyorum umarım
ben 8 ay kadar yasmin kullandım. bırakalı 3 hafta oldu. ve korunmasız ilişki yaşadık. şimdi regl olmama yaklaşık 8-9 gun var normal zamanımda olursam. ama daha once yaşamadığım kadar bel ağrısı, kasık ağrısı, goğus hassasiyeti yaşıyorum. bunlar hem regl donemi hem hamilelik belirtileri olarak duşunulebilir tabi. bununla birlikte cok sık idrara cıkma, baş donmesi mide bulantısı var. fakat ben bunları cok uzun suredir zaten yaşıyorum bu yuzden hamilelikle bir bağ kurmam imkansız. idrar testi icin daha erken kan testi icinse sonuc husran olursa diye gitmek istemiyorum. reglime de az kaldı diye avutuyorum kendimi. bu belirtiler psikolojimin bana bir oyunumu bilemedim.
yasmini bıraktıktan sonra ki ilk regl ağrılımı olur?
---asıl merak ettiğim yasmini bıraktıktan sonra ilk ay icinde hamile kalanların forumda okuduğum kadarıyla bir coğu duşukle sonuclanmış. bunun yasminle, ilk ay hamile kalma ile bir alakası var mı?
doktorlar ilk 3 ay korunun diyor ki arkasından 3 ay sonra tekrar yumurtlama başlar diye ekkliyor. birde ilk ay hamile kalırsanız ikiz bebeğiniz olabilir diyor. ama kimse ilk ay hamile kalmak sakıncalı kesin korunun demiyor.
bildiklerinizi paylaşırsanız cok sevinirim..