mrb arkadaşlarr.. bu ay 11 inde adet olmam gerekiyodu fakat 10 gun adetim gecikti.. adet gunume 4 gun kala kanda negatif cıkmıştı.. ve adetim 10 gun gectikten sonra husrana uğradımm fakat ilk kanamam geldiğinde rengi acık pembe ve akıntılıydı. sonradan normal adet gibi oldum. normalde adetim 5 gun surer bu sefer 5 gunun sonunda 2 gunde arada kahverengi lekelenmeler oldu.. adet olduğum gun sabah idrarda negatif cıkmıştı. ama uzun suredir belimde sırtımda ağrılar surekli devam ediyo eğilemiyorum bile bazen arada bacak ve başımda da ağrılarım oluyo. ve yine adet olacakmışım gibi ağrım oluyo,ozellikle sol kasığımda ağrı hissediyorum. baş donmesi ve halsizlik de arada oluyo.. sizce ne yapmalıyım kafam cok karışık,hem ruhen hem bedenen kendimi iyi hissetmiyorum lutfen banada biraz yardım ediiinn
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.