Duşukten sonra soru işaretleri...
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Duşukten sonra soru işaretleri...
-
25-09-2022, 20:48:19Arkadaşlar ben bundan 18 gun once evde kendi kendime duşuk yaptım.Sebebi bilinmiyor cunku ilk gebeliğimdi ve adetten 10 gun sonra duşurdum yani bebek buyuk değildi sanırım. hem bedenen hem ruhen cok yıprandım.1 hafta kanamam devam etti.Kanamam tamamen durunca doktora gittim rahim tamamen toparlanmış bir de kan testi yaptır beni ara dedi.Eğer 5 in altına duştuyse korunmadan devam etmeni istiyorum cunku bu şekilde riskin daha cok azalacağını duşunuyorum dedi. Kan değerim duştuğu icin korunmadan devam ettik. Şu anda sanki ilk gebeliğimde hissettiklerimin aynısını hissediyorum. Bir kac gun oncesine kadar hic bir şey yoktu ama. Hafif bulantı, baş donmesi ,surekli sağ kasığımda pır pır eder gibi hareket. Anlayamadım tekrar hamile kalsam belirtiler bu kadar cabuk belli olur mu? Rahim kendine mi gelmeye calışıyor? Aranızda duşuk yapıp bu durumları yaşayan var mı? Nasıl olsa bu kadar cabuk tekrar hamile kalmam diye hic duşunmuyordum şimdi bunlar olunca strese girdim tekrar. Acaba duşuk sonrası herkes bu belirtileri yaşıyor mu? kafam cok karışık