slm kizlar direk konuya giriyorum.uc senedir cocuk ozlemiyle tutusuyoruz esimle rabbim nasip etmedi.benim sol tupum tikali diger acik ama dr ondada sorun olabailir fln dedi.neysee adetim 5 gun gecikti.aslinda hep gunumde olurfum bu sefer gelmedi. ama aklimdan hic hamilelik gecmedi :$ ..cumartesi sabah dayanamadim bi test yaptim ve cift cizgi gozlerime inanamadim wc de agliyorum deliler gibi...uc sene dile kolay ve herseferinde tek cizgi gormekten piskolojim alt ust oluyodu.ben gecen ay sogan kuru yaptim duzenli 15gun ictin ama hic akintm fln olmadi bazi arkdaslarda oldugu gibi.bu ay da 10gun icmem gerekiyodu iki gun ictin biraktim dedim zatn bi faydasini gormuyosun ,biraktim icmedim. simdi
size sorum hic bi belirtim yok sadce goguslerim sisti ve hassaslasti arada dokununca hafif agriyo. ben inanamiyorum hamile olduma cok erken sevinmek istemiyorum hayal kiriklina ugramak isteniyorum.hic sol tupu tikali olupta normal hamile kalan varmi ???su iki gun cok zor sabrettim.yarin ilk is dr gitmek ....kizlar esimde sevinme dr a gidelim o baksin eger varsa sevinelim yoksa ikimzde cok kotu oluruz.bir kez hamile kalmistim evlendimin ilk ayinda ama bos gebelikti ve kanamamoluyodu ..bu seferde mi ole acaba demekten iki gundur uyuyamiyorum ......