İyi gunler ablalarımm oncelikle hamilelik bircoğunuz icin dunyanın en guzel haberi olabiliceği gibi bazıları icinde hayat karartan bir haber olabiliyor. Ben durumu anlatmak istiyorum yorum yaparsanız cok sevinirim stresten sağ kulağım tıkandı 4 5 gundur, rahatsızlandım psikolojik olarak cok kotuyum uyku uyuyamıyorum.
Biz kız arkadaşımla adet dongusunun 14. gununde dışarı boşalma olduktan temizlendikten sonra surtunme yoluyla ilişki yaşadık ama oğrendimki bu şekildede hamile kalınabiliyormuş(kadın doğum uzmanlarına yazdım cok az ama ihtimal var dediler peniste kalan sperm varsa o vajinaya girip dolleyebilir dediler) ve ilişkiden 7 8 saat sonra ella ertesi gun hapı icti adeti gecikti(haptan kaynaklanıyor muhtemelen prospektuste oyle yazıyor). Adeti 5 ila 6 gun geciktiğinin sabahı ilk idrarla idrar testi yaptık o gunun akşamıda adet oldu zaten(adeti normal adetmiş 4 5 gun surmuş hic bir farkı yok) ama ben kendi kendime korkmaya başladım ya idrar testi yanlış negatifse ve kanaması hamilelikte gorulen kanamalardansa diye (ustune gorme olamaz o beklenen adet tarihinden sonra olamıyormuş) başka kanamaysa olabilirmi boyle adete cok benzeyen kanamalar. Bu durumda hala hamile olma şansı var mı sizce,
Şunuda duşundum idrar testi yanlış negatifi gec dollenme falan olduğunda gosteriyor daha hcg idrar gecmediği icin ama bizde gec dollenme diye bir ihtimal yok o gunden sonra ilişkimiz olmadı.
yani hamile olsa anlarmıydı 8 haftalık falan olurdu hamile olsaydı sizce mumkunmu?
Bu durumda hamilelik mumkun mu?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Bu durumda hamilelik mumkun mu?