Kızlar merhaba. Bu konuda daha once yine konu acmstm sağolun yeni olmama rağmen ilgilendiniz. Kısaca tekrar anlataym ve sorumu soraym. Ben yeni kacarak evlendim ve su anda borclarımz oldugu icin bebis dusunmuyoruz. Ben duzensiz adet goruyorum esim dısarı bosaldı ama icine kacms olmasn dye bende kortum ertesi gun hapı ictim hemen. İki kere tekrarlandı bu olay. Sunuda belirteyim benm canm acıdıgı icin tam anlamyla iliskiye giremedik. Herneyse adetimi 10 gun gecince doktora gittik kan testinde 1 cıktı. Aynı gun idrar testi de yaptm negatifti. Adet sokturucu kullandım adetim 20 gun geciktikten sonra geldi. Ama şoyle, cok az kanamam oldu iki ped anca dolmuştur. Daha kızlığım bozulmadan bunlar olmadan onceki ay da kanamam az gelmişti bu arada. Şimdi bugun damla damla olan kanamam da bitti adetim yani ben oyle duşunuyorum. Hamile olabileceğime olasılık vermiyordum. Ama bi kac gundur karnımda tarifsiz bir şişlik ve gerginlik var baş donmelerim oluyor biraz kiloluyum zaten ama gobeğim baya şiş gibi geliyor bi kac gunde 3 kilo almışım sizce bikac aydır adetim sokulemediği icinmidir bu şişlikler yoksa hamile olabilirmiyim lutfen yardımcı olun. Dusunuyorum ama gec dollenme olsa bile adetimi 10 gun gece gittik hastaneye cıkardı gibi sanki. Acaba normal bi kilo artışı mı hamilelik olabilirmi eşime tekrar doktora gidelim diyemiyorum cok evham yapyorsun diyecek bi de yine hamilelik cıkmazsa dilinden kurtulamam

sizden yardım bekliyorum artık