Dun aksam bir uygulama yukledim. Her zaman telefonum PC'ye bağlı olur o yuzden %100 şarjı vardı. Kapattım normal bir sekilde sonra acilmadı. Siyah bir ekran cıkıyor. Pil işareti var sol kısmı kırmızı pilin herhalde dedim sarjı sıfırlandı. Neyse gece sarja biraktım yine aynı ekran her sey aynı. Bu sefer iTunes bağladım ıPhone restore ettim. 2 kere geri yukle yaptım yukledi. Ama yine aynı ekran cıktı. Sorun nedir? Mesela dun postanede sira beklerken bir oyun oynayayım dedim şarjım yuzde 100'du. 30 dk sonra sarjım %20'ye duştu. En son 9.2.1 beta yuklemiştim ondan sonra sarjım cabuk bitmeye başlamıştı ama mesela 30 dk sarjım doluyordu ve cabuk bitiyordu. Bataryası mı bitik o yuzden mi acılmıyor? Tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. iTunes bağladım 2 kere restore yaptım. Acma kapatma tuşuna bastım ortaya bastım, şarja takıyorum bunlar işe yaramıyor. Hep kırmızı pil ekranında kalıyor. Bir de sorunun ne olduğunu oğrenip ona gore bir tane servise vermek istiyorum ve insanları hep dolandirma pesinde herkes o yuzden yardımınıza ihtiyacım var. Okuyup yorum yapanlara teşekkurler. Telefon hic acilmiyor bu arada. Fabrika ayarlarından sıfırlayamıyorum.