lutfen cevap yazar mısınız yardımınıza ihtiyacım var :(
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- lutfen cevap yazar mısınız yardımınıza ihtiyacım var :(
-
25-09-2022, 20:27:47Merhaba.bir yıllık evliyim arkadaşlar.ekimin 8 inde eşimle geri cekilme yontemiyle birlikte olduk.eşim askere gittiği icin daha sonra birlikte olmadık. ekim 13 de adetim geldi ama benim icimde acaba gebe kalmış mıyımdır diye kuşku olduğu icin test yaptırdım adetimin 4. gunu beta hcg tve idrar testi temiz cıktı. kasım 13 de adetim geldi.aralıkda ise adetim gecikti ve ben tarlusal kullandım aralığın 22 sinde adet oldum.ama bi kuşku vardı hamile miyim diye cunku istemiyoruz.ben adetim gecikince 4. gunu test yaptrdım beta hcg bu sefer başka bi yerde yaptırdım yine temiz cıktı ultrasonda temiz cıktı ama butun belirtileri yaşadım.4 gun once sık idrara cıkmaya başladım tekrar doktora cıktım bu sefer tahlil istemedi ultrasonda baktı temiz dedi enfeksiyon kapmışşsın dedi ama son iki haftadır kanım buyudu goğuslerim buyudu hassaslaştı ucları kahverengileşti bulantım oldu ara ara bilmiyorum yalancı gebelik mi ama resmen psikolojim bozuldu icimde hep acaba hamile miyim korkusu var aklımı kacırıcam.boyle bi durumda gebelik mumkun değil değim mi.eşim askere gideli 2.5 ay oldu oyle olsa gebelik kesesi ultrasonda gozukmez miydi.niye karnım şişmiş olabilir acaba lutfen cevap verirseniz sevinirim.