Kızlar cidden bunaldım. Bu kacıncı benzer konum sayamadım. Ama yuzsuzleştiler artık. Biz altlı ustluyuz. 2 gorumcem var biri uzakta okuyor biri yakın bu yuzden sık sık annesinin evine geliyor. Doğal olarak bize de geliyor zırt bırt 7 aylık oğlumu ve buyk kızımı sevmeye. Arada bi kitabını defterini alıp ders yapmaya geliyo sanki burda ogretmen var.

Geldiginde ise dersiniz kumandayı alır eline istediği kanalı acar uzatir ayağını benim yapmadığım keyfi yapar.

Ben ise nefret ediyorum bu kızdan cok rahatsız oluyorum onlarda beni sevmez. İlk evlendiğimiz zaman coook kavgalar ettik bunla. Ama cok seviyomuş gibi surekli konuşma cabasında. 2 guler 1 laf sokar.
Kv de geliyodu surekli ama o eşimle kusmuş 1 aydır gelmiyo bi oh cektim.

Neyse eşim rahatsız olduğumu biliyor ki kendi bile kapı caldığında gayet sesli gene neye geliyo bunlar diyerek acmışlığı var.
2-3 kere denk geldi hepsinde kovaladi resmen. Birinde "sen niye zırt bırt geliyosun, bebek sevmeye geliyosun bizimde başımızı şişiriyosun o sesinle filan dedi bu kustu gitti. benimde suratım asıktı ve sonraki gorduklerimde hic konuşmadım oda pek gelmedi gelsede 2 dk durup konusmadan gitti. yani artık anlaması gerekmez mi benimde istemediğimi? Her seferinde azarladi esim yani. Anlatıyorum ki yuzsuz oldugunu anlayın. Oğlum yurumeye başlasın valla alıcam ikisini bırakıcam onlara doya doya sevsinler bende kendime 1 saat de olsa vakit ayiririm. gelmelerine gerek kalmayınca gelmezler inş.

Neyse bu simdi barıştı kendi kendine gene geliyor. 2 gundur gelmiyodu , onceki gun geldi kapiyi caldı acmadım cama geldi kapiyi ac diye işaret ediyo dedim isim var afedersin ağda yapıyorum dedim. Daha Cocuklari soruyo. Zaten onlar olmasa 1 saniye giremez kapıdan.

bugun geldi gene direk kumandayı aldı tv yi degistriyo sormadan her zaman ki gibi. Samimiyetsiz samimiyetsiz muhabbet acıyo hımm oyle mi iyimiş filan diyip geciştirdim. Soğuk davrandığımda da oyle canım cicim yapıyo ki şaşarsınız
Şimdi sorunum ise bu kızdan nasıl kurtulucam kızlar. Cok yumuşak yuzluyum . Daha diğeri uzakta Allahtan. Konuşmak istemiyorum surekli gelmesini istemiyorum mesafeli olmak istiyorum artık kendi dunyamda. surekli gormek zorunda değilim haksız mıyım?. kendisini sevmiyorum oda beni(arkamdan soylediklerine gore oyle) ama sırf gıcıklığım icin geliyor.eminim.
Yuzyuze de bunlarla konusmak imkansız insana soyleyeceğini de unutturuyolar.

cidden doldum artık sevmediğiniz, hoşlanmadığınız bu tarz bi insanı nasıl uzaklaştırırsınız kendinizden ? Uzun oldu kusura bakmayın