Ben grafik tasarımcıyım. Yaşım 27. Lakin bu mesleğe baska hayallerle başlasam da gercekleri gordum ki az maaş cok mesai lakayıt ortamlar surekli oturma bilgisayara başında kafa patlatma bana pek de hitap etmiyormuş..

Aslında daha cok para kazanabileceğim bir iş istiyorum bir yandan da garantili olsun istediğimde memurluk duşunuyorum.
O kadar kararsızım ki suan yaptığım iş beni bir yere goturmyecek biliyorum tabelacıdayım. Sadece para kazanmam lazımdı girdim babam ameliyat oldu calısmıyor kardesimle ben eve bakıyoruz normal de babam pek calısmıyor zaten fakirlikten kurtulamıyoruz..

Bu meslekleri belirledim hostelik icin dil oğrenmem gerekecek lakin şartları beni duşunduruyor kimileri seviyor işini kimileri cok praya bile yapılmaz diyor aranızda varsa bilgi verirse sevinirim.

Polislik icin kpss 65 puan almam yeterli lakin sonrası akademi var o da hadi bişey değil ama şark gorevi duşundurucu ve bayanlar icin şartları gunumuzde nasıl aranızda bu mesleği yapan varsa bilmek istiyorum.

Memurluk ve katipliğe gelince iyi sekilde kpss kasmam lazım Marttayız simdi baslasam Temmuza kadar calısacagım. Lakin İstanbulda şansım ne kadardır bilemiyorum denemem lazım işte.. Ve katiplik de aynı sekilde kimisi seviyor duzenli maaş iyi vs diyor kimisi zor diyor. Neye gore ? Aranızda memur olanları da yoruma bekliyorum.

Arkadaşlar yardımcı olursanız minnet duyarım. Gec kalmış gibiyim ama .cokta değil yaşım 27 artık hayatıma yon vermem şart bişeyler yapmalıyım..