Kızlar selam, gecen kayınvalidemle otururken konu bir şekilde eltime geldi. Eltimle abimin arası bayadır bozuk bir sure ayrı yaşadılar kadın herkese duşman. Biz ilk tanıştığımızda sohbet ederken ben ona kv hakkında bir şey soylemişim. Hatırlamıyorum bile, konu konuyu acmış, ben de salaklık etmişim. Eltim, ağızdan laf alma konuşturma konusunda cok becerikli. Kv hakkında "oğullarını cok kayırıyor" demişim.
Bu, kv ye ne zaman soyledi bilmiyorum ama kv gecen konu acılınca bana bunu dedi. "Kızmadım biz de kv dedikodusu yapardık olur boyle ama sana karşı hep acık olmak istediğim icin soyluyorum" dedi. Durup dururken soylemedi. "Ben eşimin sıkıntılarını eltime anlattım anne her evlilikte sorun olduğunu gorsun ki o da kocasına karşı sevgi beslesin kin duymasın diye" dedim. bunun uzerine konu acıldı "Evet anlattı soylediklerini falan dedi sonra". Cok utandım bir şey diyemedim sonra mesaj attım ozur diledim. "Oyle duşunmuyorum anne o zaman ne oldu da oyle soyledim bilmiyorum dedim." O da "ilk duyduğumda uzuldum ama sonra gecti biz de konuşurduk kv hakkında eltimle dedim" Falan dedi. Ama aklım takılı kaldı uzuldum. Eltiyle goruşmuyorum, zaten yine kaynımla araları kotu. Karısı bunu soylerken abim de kızmış "neden ara bozmaya calışıyorsun kız sana soylediyse yetiştirmen mi lazım" falan diye.
KV bunu takıyor mudur ya da sorun eder mi sizce? Ediyorsa da bir şey yapabilir miyim bilmiyorum ama biraz dertleşmek icin yazdım.
Bir de başka bir şeyler soylemiş olsa onları da soyler miydi kv bana? Bunu soylediğimi bile hatırlamıyorum kotu konuşmam genelde kv ile ilgili ama uydurmuş ya da yanlış yorumlayıp farklı anlattığı olmuşsa kv onu da soyler miydi acaba bunu da duşunuyorum.