Cok uzun suredir tanıştığım bir arkadaşımla 1 ay oncesinde instagramdan konuşmaya başladık cok ilgiliydi askerde olmasına ragmen okadar iyi geldik ki birbirimize işim cok ısındı kendisi şuan askerde 45 gun fln kaldı gelmemize iki hafta once bana benimle sevgili olmak istediğini soyledi ben kibarca daha erken oldugunu soyleyerek reddettim. Ama baktım herşey iyi gidiyo ve 4 gun once sevgili olduk. Ama gecen hafta askerdeki gorevi değişti ve yoğun biyere verdiler biliyorum cpk yoğun gercekten sosyal medyaya bile giremiyo benimle de hic ilgilenemiyo doğal olarak cok az uyuyo yani alıştıgımız duzen bozuldu bu konuyu acıp trip attıgımda haklısın ozur dilerim ama ben kendimle bile ilgilenemiyorum bu aralar dedi onu da anlıyorum ama konuştuğumuz kısıtlı zamanlarda da cok ilgisiz yani surekli kendi asker sorunlarını anlatıyo benimle pek ilgilenmiyo bunaldım ve uzuldum 45 gun daha aynı yerde kalcak zaten doğuda carşı izni de yok yegeni ameliyat olcak izin istemiş kimse yok diye izin vermemişler
Şuan benim beklentilerimi karşılamıyo ve benim icimden de konuşmak gelmiyo bşkere hevesim kırıldı ama 1 hafta oncesine kadar herşey cok iyiydi sizce ne yapmalıyım ?