Arkadaşlar bu dertt değil ama aklıma takılan bir konu. 6 aylık evliyiz eşim işi gereği bazen 1 ay bazen 2 ay evde olmuyor ilk zamanlar eşimin ailesiyle kaldım eşim gelince kendi evimize gectik. O zamanlar onların beni aramasını gerektiren bir şey olmadı. Eşim yine goreve gidecekti ve ben araba kullanmaya yeni yeni alışıyorum gece vakti 45 dk koy yolundan gidip bıraktım ama arac kullanmaktan korktuğum icin ağlaya ağlaya geldim tek başıma gece 1 de yavaş yavaş zor geldim. Ertesi gun ailesi arar diye bekledim cunku benim bırakacağımı biliyorlardı insan ne yaptın bir sorun yaşadın mı diye sormaz mı? Aramadılar. Abartıyorum gibi gelebilir ama yol gercekten kotu virajlı sert asfalt ve gidiş geliş yollar karşıdan devamlı kamyon TIR geliyordu ve bir aydır aktif arac kullanıyorum o ayda da en fazla 10 kere dolaştık bunlar da yoğun yerler değildi. Neyse dedim ailem geldi beni aldı babamın evine gittim ustunden 15 gun gecti yine beni kimse aramadı ben yine 2 defa aradım kv yi. Şimdi o koyden donmuş bende bu hafta ici kendi evime gideceğim. Evlerine gunduz gidip oturayım mı bilmiyorum cunku davet eden yok arayan soran yok. Ben ararsam konuşuyorlar o da 2 dk yı gecmiyor. Bir de kp ne sıklıkla arıyorsunuz? Sanki onlar her şeyi benden bekliyor gibi ama ben aranıp sorulmayınca değer verilmiyor gibi hissediyorum. Eşim ailesiyle telefonda konuşurken bile insan x nasıl iyi mi selam soyle demez mi ben hic duymadım. Ama yuz yuze gelince yakın gibi davranıyorlar. Ben nasıl davranayım bilmiyorum
EDİT: Bu konuyu ilk actığımda bana herkes oh daha ne istiyorsun demişti şimdi onlara soruyorum. Bugun yine aynı muhabbet oldu artık iyice sinir olmaya başladım. Kv annesi 80 kusur yaşında 2 hafta once vefat etti 8 saatlik yola daha hastanedeyken eşimle ziyarete gittik. Vefatında kv evine eşim ailem hep birlikte gittik. Sonra eşim yine goreve gitti. Yalnız kaldım ailemin evine geldim. Buraya geldim ama kv beni hem aramıyor hemde benim onu aramamı bekliyor. Beni hic aramamakla suclayıp gorevdeki oğluna 2 arada bir derede konuşunca şikayet ediyor. Beni aramama sebebi annesi olmuş beni aramayı duşunmuyormuş kendi uzuntusuydeymiş. Ben ne yapayım ya sinir olmamak elimde değil