İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın dunyaca unlu teknik direktoru Jose Mourinho, geleceği ve kariyeri hakkında dikkat ceken acıklamalarda bulundu. Foot Mercato'da yer alan habere gore yaklaşık 22 yıldır Avrupa futboluna ceşitli takımlarla damgasını vuran Jose Mourinho, yaşının ilerlemesine rağmen birkac yıl daha teknik direktorluk yapmaya devam etmek istediğini şu sozlerle dile getirdi: "22 yıl cabuk gecti ama ben devam etmek istiyorum. İyi hissediyorum, guclu hissediyorum, motive oluyorum, kazanmayı seviyorum, kaybetmekten nefret ediyorum, hicbir şey değişmedi. Belki sacımın rengi değişti ve yuzumdeki kırışıklıklar arttı ama devam etmek istiyorum. Artık bir 22 yılım daha yok ama birkac yıl daha var" ifadelerini kullandı. Kariyerinde Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United ve Tottenham gibi Avrupa devlerini de calıştıran 59 yaşındaki teknik adam, 2021'den bu yana Roma'da gorev yapıyor. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu başta olmak uzere sayısız başarıları bulunan Mourinho, gectiğimiz sezon Roma'yı UEFA Konferans Ligi'nde zafere taşımıştı.