Once ki konum da anlattım esim araba almak icin bileziklerimi istiyor diye .Buraya sebebini uzunca yazmayayım once ki konumu okuyun onu da bugun acmıştım. Kayinvalidem sehir dışında diye kayinpederim ve kaynım bizde yiyorlar yemeği az once yemekteyken eşimle kavga ettik . Dışarı gidecekti beni de anneme bırakır mısın dedim ( kardeşinin arabası ile gidiyor) yok arabayla kaza yaparız yok arabanın bi yerine bişey olur kim biniyosa o oder diye konuştu .( Benim araba alma konusun da ki fikirlerim bunlar once ki konuyu okursanız net anlarsınız) Binmiyorum tamam dedim. Kendim giderim surdan bi taksiye biner dedim . Ben yurumeyi sevmiyorum sanada surekli taksi parası veremem bundan sonra yuruye yuruye git annene yuruye yuruye de kendin gel dedi . Babası sordu ne oldu diye işte dedi ki araba alcam bilezikleri ben arabaya vermem diyo ev alacaksan vereyim diyor. Madem oyle binmesin arabaya . Bi yere giderken beni kardeşinin arabası ile birak demesin diye yuklendi gitti . Mesaj attım ona 3 bilezik verdim duğunde bana takılan 4 ceyregimi bozdum sana kredi kartı borcumu odemek icin ayırdığım parayi sana verdim .Borcumdan icralık oldum odemedin gittim dayimin verdiği bilezigi bozdum . Hic birine ses cıkarmadım da şimdi 2 bilezik daha vermediğim icin mi kotu oldum dedim bana insan icinde boyle yapiyosun . Hepiniz para gozsunuz yazık size soyle boyle diye mesaj attı . Ben gitmek istiyorum bu evden şuan ama şimdi oylece cekip gidersem para icin gitti der mi ?
Suclu ben mi olurum , napayım ben şimdi . (Bir once ki konumu okuyup yorum yaparsanız sevinirim)