Hayırlı gunler herkese buyuk dert değil ama biraz moralimi bozan bişey 8 yıllık evliyim bi kızım var cok şukur kizimda baya sonra oldu ve şimdide bir kardeşi olsun istiyoruz RABBİM daha nasip etmedi kız kardeşim bana yakın iki cocuğu var ve ikisindede hep yanındaydım hep elimden geleni yaptım yapıyorum da daha cok kucukler ikincide hastanedeyken buyuğu bende kaldı 3 4 gun sonra yemegini işini ne gerekliyse yaptım ablalık bunu gerektirir diye duşunuyorum cunku oturduğumuz yerde birbirimizden başka kimse yok neyse işte iki cocuğu da cok kucuk kardeşimde kucuk aslında ve oyla eşinin dilinde surekli ucuncu cocuk muhabbetti var kac defa konuştum beni ilgilendirmiyor senin hayatın ama duşunuyorsan bile biraz ertele bende istemiyorum boyle soyleyerek beni stres ediyorsun bana yardım ediyorsun diye diyorsun korkma olursa bir yabancı gibi gelip git filan dedi neyse konuyu kapladık ama gercekten onun 3 cocuk duşuncesi beni benden aliyor ne kadar Tmm yapmam etmem desemde yapamam biliyorum iki kucuk cocuk ve icimde oyle bir şey varki ona karşı koyamam yine elimden geleni yapcam biliyorum ve bu artık beni cok yıprattı bide bizim o kadar istediğimizi bildiği halde surekli o şu zaman olsun diyor ben şu zaman diyorum buda canımı cok acıtıyor bilerek yaptığını
duşunmuyorum ama yinede cok uzuluyorum uzun zamandır yazmak ıcimi dokmek istedim anlatabileceğim kimse yok inşallah o burayı okumiyordur