Merhaba arkadaşlar . 29 yaşındayım bir oğlum ve ikizlerim var . Universite mezunuyum yuksek lisans yaptım ancak calışmıyorum . Cocuklara annemle bakıyoruz yanı sıra bir kitabım cıkacak. Tum bunları anlatıyorum sadece gorduğum muameleyi anlayın diye. Eşimin ailesiyle surekli sıkıntı halindeyiz. Eşimin işi gereği doğudayız. Eşimle sıkıntı yaşıyoruz ve ailesi de oğullarına akıl versin diye ailesini aradım acmadılar . Eşim wc ye gittiğinde ben telefonunu alıp aradım ve actılar telefonu neden ben aradığımda acmıyorsunuz dediğimde seninle mi konuşacağız dediler Annemle cocuklara bakıyoruz ancak ailesi annemi surekli istemem durumunda ve en sonunda annen defolup gitsin arkasından da sen de git dediler telefonda. Ben de bunu duyunca ağzıma geleni saydım ve kapattım . Konuşmuyorum onlarla ancak eşim arıyor konuşuyor yalnız bu insanlara ağırlığını koymuyor . Tum bunları da gectim eşimle 1 senedir birlikte olmuyoruz . Surekli soylenme havasında . Ailesini konu etmiyorum sormuyorum evde başının etini yemem gerekecek bir durum yok . Kusura bakmayın konu olarak buyu muska belki yasaktır ancak telefonla biri aradı beni . Senin eşine Muska yapıldı dendi buna da bir anlam veremedim . Arkadaş vari bir evlilik gibi bizimkisi. Eş olarak gormuyorum artık cunku hissiyat kalmadı . Koluna giriyorum kolundan cıkarmışlığı bile vardır . Sizce bunun sonu nereye gidiyor ?