Merhabalar bi konuda fikrinizi almak istiyorum .
Eşim işi gereği 2 ayda 10 gun yoğun calışır geri kalan gunler coğunlukla evde ve rahattır . Ben ozelde calışıyorum haftasonlari da kursa gidiyorum oldukca yogun bir tempom var yetişemiyorum evin işine gucune o yuzden de oyle burun evi bal dok yala olan kadınlardan değilim. Haftada bir temizlik yaparım ama yemeğimi her gun duzenli yaparım . Eşim yardım istersem kalkar yapar yardım istemezsem hic yerinden kıpırdamaz. Işe giderken şunu şunu yap dersem gelene kadar yapılmış olur demezsem imkanı yok aklına bile gelmez kalkayım da şunu yapayım diye .
Bugun sabah erkenden kalktım kursa gittim gec kaldığım icin kahvaltiliklari ortada birakmistim . Eve geldigimde bi baktım masa oylece duruyo kıyafetlerini kurutup katlamıştım dolabina yerlestirmesi gerekiyordu o da oyle duruyo bi tek camaşırları ser demistim onu yapmış bende kızdım . Cok acıkıyorum donduğumde biraktim yemek yapip onume koymani bari sen butun gun evdesin bi gun de ben demeden kalk şu evde yapılacak bir sey varsa ben gelene kadar yap . Ben soyledigimde yapilinca benim icin hicbir kiymeti kalmıyor o işin . Yarin cocugumuz oldigunda da mi ben surekli boyle ona sunu yap bunu yap dicem . Dun belim cok agridi yerimden kipirdayamiyorum tuvalete gitmem lazim kendi kendime kalkmaya calisiyorum kenarda duruyo yardim etsene diye sitem edince soyledin de yapmadim mi diyor .Kendi akıl edemiyor mu ? Bunların hepsi mi boyle ?