İyi geceler
Normalde aşırı titiz bir insan değilim ama genel olarak duzen ve temizlik konusunda dikkatliyimdir. Şimdi bu virus salgını ben de hic beklemediğim şekilde aşırı bir kaygılanma durumu oluşturdu. Yıkamaktan ellerim yara oldu o derece.
E bu durumda temizliğine dikkat etmeyen nişanlım iyice gozume batmaya başladı. Yani elini kolunu yıkıyor, duş alıyor, dişlerini fırcalıyor amaa sanırım taharet konusunda biraz eksik
Camaşırlarını makinaya atarken farkettim cok afedersiniz poponun arasına denk gelen kısımları biraz kirliydi ama anlamıyorum bu adam yıllarca bana hic kokmadı yanii nasıl oluur? Az oncede koltukta oturdu kalktı, koltuktan kalktığında poposunu koyduğu yerin koktuğunu farkettim. Bir koku geldi kokladım ve koltuk ortusunu makinaya atıyorum şuan kendisi de duşta.
Nasıl soylenir hanımlar bu? Ay ustu kapalı anlamıyor. Ben hayatta kokmamm, ben aşırı temizim modunda.. Duşa da her gun girmez. Bazen ısrar ediyorum gir gir diye. Bir de ilginc bir şekilde 3 gun duş almaz ama kokmaz daişte bi bu taharet şeysinden kokuyor. Yoksa ben mi delirdimm??