Kızlar selam biz 3 arkadaşız. Dun arkadaşlarım bana geldiler ben baya birşeyler hazırladım ozendim. Haftalar once planladık akşamınada eşleri gelecekti hep beraber oturacaktık. Neyse dun onlar geldi sonra benim oğlumun burnu akmaya başladı ama ateşi yoktu. Soğuk algınlığı gibi. Ayşe ve Fatma arkadaşlarımın adı olsun. Ayşe kendi kızını dun kucağından indirmedi 2 saat ayağında salladı 2 yaşındaki cocuğu kucağından bırakmadı. Fatma ’ya da demiş ki Merve ’nin oğlu hasta ben gidicem demiş. Bana demiyor ama. Bana da boyle diyor benim eşim eve gecmiş ben Kalkıyorum. Tişort almamıştım eşime ona kızmış eve gecmiş dedi. Neyse eşimde eve gelirken bunun eşini goruyor bana dedi ki niye kalmadılar ben de eşi eve gecmiş dedim, eee ben eşini gordum gelirken dedi. Bende gruba mesaj attım Ayşe eşini gormuş gelirken kocam dedim. Bende size mesaj atacaktım benimle dalga gecmiş dedi mesaj ekran goruntusu atmış eşi baştan evdeyim demiş sonra beni koşedeki marketin ordan al yazmış. Yani bizim evden cıkarken belliymiş aslında evde olmadığı. Sana karşı cok mahcup oldum beni yalancı durumuna soktu eşim dedi. Bugunde beraber yemeğe cıkalım diyor. İnanın canım istemiyor ufak ufak boyle yalanlarını yakaladım insan yakın arkadaşına da yalan soyler mi? Ayrıca başka arkadaşıyla diğer arkadaşının evinde dedikodusunu yapar mı?
Bana deseydi ki canım senin oğlun biraz hasta gibi biz başka zaman gelelim. Ki ben onların cocuklarının hasta olmasını ister miyim hic ben boyle demesini beklerdim o yalan soylemeyi secti