Merhaba hanımlar. Eşim ve ailesi iyi insanlar yani gercekten soyluyorum cok iyi insanlar. Ama sorun şu ki kayinvalidem tek oğluna değil bana da aşırı duşkun derdi iş yaptırmak değil ama hergun gideyim istiyor haftada 3 gun kesin gidiyoruz. Geri kalan 4 gun niye gelmediniz diye tavır yapıyor anneme gittgim zaman kıskanmaya başladı konuşması falan değişiyor. Evde ders calışıyordum bu hafta sadece akşamları ama yine 3 sefer goruştuk. Bu sefer derslerime taktı kafayı alim mi olacakmısım okuya okuya bi hal olmuşum pişman olmuşlar oku dediklerine cağırdığında gunduzleri hic gitmiyormusum bilmem ne. Herseyime karışır oldu eşim bin defa konuştu anlamıyor ben bisey diyemiyorum uzmek istemiyorum cunku gercekten harici konularda iyi bi insan. Ama asla laftan anlamıyor ben artık dayanamıyorum icine atmaktan bıktım sırf bu konu yuzunden eşimle kavga ediyoruz ağlayıp duruyorum. Bu bende cok buyuk baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf carpmalar goremeyince. Yapı olarak coook hassas bi insanım sırf laf edecek diye(cunku kaldıramıyorum uzuluyorum takmamazlikyapamiyorum) gidiyorum ama bu sıklıktan da bıktım artık ben gercekten işin icinden cıkamaz bi hale geldim boşanmayı bile duşunuyorum