Herkese merhaba. Bir ise girdim. Benimle birlikte birisi daha girdi ayni anda. Isin sartlari cok guzel. Saatleri de cok iyi. Bu beni mutlu etti ilk basta.
Isin icerigi inanilmaz zor. Ayni anda birkac islemi yapmak zorundasin ve hata kabul etmiyor. Cok detay var. Ve ben anlamadikca moralim bozulup hevesim kalmiyor. Yanimdaki kizda cabuk kavriyor o yapip ben yapamayinca cok modum duşuyor. Cagri olayi da var ben biraz heyecanli konusmusum ilk cagrida. Yanimdakide sogukkanliymis. Ama heyecanim onu etkiliyormus vsvs. Anlattiklari ama anlamadigim cok nokta var. Dun bir hata yaptim aa hata mi yaptin diye tepki verdi. Bu is kismi.
Birde insanlar var. Eminim herkes yasiyordur bunu cunku bu biraz insanlarla alakali isle degil. Mesela bize ogreten x olsun. Xin yaninda oturuyorum. Bir islem yapilacak. Masana gecer misin dedi. Bende burda izlesem sonra tekrar ederim tam oturmadi dedim. Hayir masanda yap gibisinden uyardi. Ve uzuldum o an.
Cagri alinca digerinin daha iyi oldugunu ve benim cok stresli heyecanli oldugumu soyledi. Yanimdakine de bugunden sonra bir ozguven geldi anlatamam. Yemegi bile soylerken sesini incelterek sanki cagrida gibi konusuyor. Bunun disinda birkac olay daha oldu. Bende kendimi geri cektim sessiz durdum. Bu sefer gelip isi birakmayacaksin dimi sende son gunlerde bir haller var falan dedi. Her duruma bir yorum. Getirsene yapsana dursana gibi emrederek konusmasi da cabasi.
Ve son olarak is herkesin sayfasinda acik ve paslasarak yapmamiz gerekiyor. Ben ciktidan once tum belgeleri hazirladim isim vardi kalktim ben ciktiyi aliyorum dedi. Ben hazirladim ben alirim dedim. Allahim ya diyerek kafasini cevirdi.
Burdan anlatinca cok kucuk bosver deyip gececk gibi seyler ama daha birkac sey oldu. Yanimdaki kiz sen cok takiyorsun falan modunda. Surekli sikayet eden o aslinda yorum yapan o. Ama konusmaya gelince yapariz ya ben artik kavradim ya kolay bana da sorabilirsin cekinme moduna girdi.
Simdi kabus gibi ise gitmek. Sigortami yapmasalardi cikardim belki de. Kacarak uzaklasmak istedigim cok zaman oldu. Oncelikle ogrenme konusunda vereceginiz tavsiyeler var mi? Cok kasıyorum ben. Ikincisi insanlara karsi nasil davranmaliyim mesafemi korumak icin? Diger arkadas daha on planda kendini hep one attigi icin. Su durumda ne yapmaliyim? Tatilken bile ruyamda bile stresliyim hep