birbucuk senedir tanışıyoruz tayin durumumuz sebebiyle ayri sehirlerde yasiyoruz. Bir evlilik gecirdik ikimizde ayrica o benden 11 yas buyuk. Birlikte olan calismalarimizdan dolayi tanismistik...beni begendi ve pesimi birakmadi neyse ben de sevdim daha fazla karsi koymadim. benim calismalarim icin bir hocasiyla konusacagini soylemişti hala bir sene oldu ses yok ve bu arada ben bakanlikla onun tayini icin gorustum ama benim icin onemli olan bir calışma icin hala goruşmedi yapacağım dedi yapmadı. bir de surekli beni ayağına cağrıyor. Onca yol bilet parası vs kolay değil ve hicbir şekilde katkıda bulunmuyor. Benim de cocuğum var Onun da. Yine en son gittiğimde hareketlerinden dolayı (birine cvp yazmak icin kapının onune gitmesi) icime şuphe duştu ve telefonunda bir bayanla konuştuğunu gordum, ustelik bana “hayatım şu işi yetiştiremeyeceğim yardımına ihtiyacım var” dediği gun meğer chatten bir kadınla buluşmuş yazışmalarını okudum. Tanışma uygulaması gordum facesinde başka bayanlara yazmış araştırmış neler neler. yakaladı beni ve kıyamet koptu. arayayım kadını konuş vs dedi iyi ara o zaman diyince de yok gec oldu yok rahatsız etmeyelim zaten psikolojisi bozuk vs zaten bu yuzden acıdım ablam aklıma geldi onun da boyle psikolojisi bozuk dedi. Kendime yediremedim ağladım gucume gitti arkamdan bunları yapması. Ama gecenin yarısıydı tren istasyonunda o saatte kadın başıma donmek istemedim ve ertesi gun dondum. bundan sonraki bir hafta cok kotu gecti aklımda onların tanışma yazışmaları vs iyice canımı sıkıyordu bu aldatmaktır. Unutmaya calıştım. Birkac hafta oldu...arada bir arar. bu mevzudan sonra soğudum ondan ve guvenim kalmadı cunku o arkamdan başkalarıyla chatten buluşuyor ve daha bilmediğim neler var kimbilir. Gece konuşurduk aramaları azaldı, ben aradığımda hemen cıkmaz, ben yanındayken tlf eline alıp kapının onunde yazar bir şeyler ve bunlar benim guvenimi yoketti.
ayrıca huyu cok kotu değişik biri mesela kendine toz kondurmaz, ama benim en basit yaptığım bir şey onun gozumde affedilmez bir hata. Dun arkadaşımla gezdim ve neler yaptın diye aradığında arkadaşımla gezdiğimi evde yalnız cok sıkıldığımı soyledim. Hemen karşı cıktı sanki buyuk bir suc işlemişim gibi. Cok kızdı beni sucladı bana cok sabrediyormuşmuş. Narşist olduğuna eminim....Tepkisinden korkup cekindim şaka yaptım evdeydim dedim kızacanı bildim dedim cunku kavga etmek istemedim..Aslında gezdım ama hakkım yok mu. Hayatımdan gereksiz insanları cıkardım, sen cok değiştin gibisinden ıvır zıvır şeyler soyledi. Sanki nasıl desem bana goz dağı verir gibi. Ben de artık daha fazla dayanamadım. Ve “evet belli bir gereksizi cıkarıp chatten diğer gereksizle tanışıp buluşuyorsun” dedim. Senin yaptığın aldatmak biz bir ilişkideyiz farkında mısın hem bana baskı yapıp kendin istediğin naneyi yiyemezsin dedim. Bana “yazıklar olsun sana“ dedi ben de “asıl sana yazıklar olsun“ dedim ve o telefonu suratıma kapattı. kesin aramamı bekliyor. İnşallah aramaz bir daha benim icin bitti. Tekrar ararsa ne yapayım. acığını yuzune vurunca hemen ofkelendi ona gore o hatasız ya. Cok tuhaf bir ilişki sanki benim hep iyiliğim icin soyluyormuş gibi yapıyor ama beni kıskac altına alıyor, hata olarak gormediğim şey ona gore hata ve surekli konu kapanmasına rağmen yapmadığım bir şeyi suclama olrak surekli karşıma cıkarıyor. Hep ben ozur dilemem lazım alttan almam lazım yoksa ofkesi bitmiyor ama ofke dediysem kırıp dokme değil boyle suclamalarla kusme ilgi azaltmasıyla yapıyor bunu biliyor ilgiyi cok sevdiğimi. Seni seviyorumu zor der hic sevgi sozcuğu kullanmaz kac kez soyledim beni sevdiğini bana hissettir soylemen belki tamam gerekmeyebilir ama bunu bilmeye ihtiyacım var dedim ama yok.