İyi akşamlar. Sırf bu konuyu acabilmek icin uye oldum, bana yaşca buyuk ablalarımın yardımcı olabileceğini duşunuyorum fikirlerinizi onemseyeceğim şimdiden teşekkur ederim.
4 yıllık bir ilişkim vardı, erkek arkadaşımı gercekten cok seviyordum o da beni. Ben okuyordum o ise calışıyordu. Pek kızlı erkekli bir arkadaş ortamı yoktu, bu yuzden bana cok karışırdı. Elimden geldiğinde dikkat etmeye calışırdım ama yine de bir şeyler olurdu ve ben kaybetmekten korktuğum icin ona hep yalan soylerdim cok yanlış hepsinin farkındayım ama. O an hep kacmak icin oyle soylerdim. Surekli ayrılıp barışırdık bu arada ben şehir dışında okuyorum farklı şehirlerdeyiz. Yaklaşık 5 ay once ayrıldı benden ben peşinden koştum biraz bana hep olmayacak bitti tarzında konuşmalar yaptı ve bende bu durumu kabullendim acıkcası yavaş yavaş. Onunlayken yapamadığım şeyleri yaptım o sıra gezdim, dışarı cıktım, arkadaşlarımla oturdum. Beni o anlık mutlu etti onlar ve onu unuttuğumu duşundum. O bana daha sonra geri donmek istedi ama ben hep cevremin gazına gelerek reddettim. Seni cok sıkar ileride daha kotu olursunuz denildi hep. Ne bileyim bende oyle suşunuyordum belki ve reddettim. Daha sonra beni tehdit etmeye başladı ve ben hic istemedim cunku iş aileme kadar gelmişti. Aradan biraz zaman gecti ve ben aslında onu unutamadığımı farkettim, hevesmiş diğer şeyler gezmek tozmak vs. Ama ona gidecek de yuzum yoktu cunku kabul etmezdi. Bir şekilde bana ulaştı yine ve biz konuştuk. Telefonumu karıştırdı ve o zamanlara ait fotoğraflara falan baktı. Kız ve erkek arkadaşlarımla beraber videolarımı gordu bazı erkek arkadaşlarımla botle eğlenirken falan ama uygunsuz bir şey değil ve gercekten arkadaşlarım. Benim yaptığım da hataydı ben oyle bir insan değilim aslında ama işte bilmiyorum gercekten. Sonra istemedi kabul etmedi duşunduğum gibi ve hemen birini buldu. Ben o kişiyle sadece arkadaşşar diye biliyordum onun yanına gittim ve orada oğrendim sevgili olduklarını ama ona rağmen beni bırakmadı birkac gun vakit gecirdik. Kıza benim yanımda yalanlar soyledi. Ben gitmek istedikce hep tuttu beni. O boyle birisi değildi tanıyamıyordum onu ve hep yaptığının yanlış olduğunu soyledim. Değiştiğimi de soyledim bu surecte hayatımdaki herkesi cıkardım. Tovbe ettim her şeye, ben biraz cocuk ruhluyumdur boyle bilmiyorum kotu niyetim yoktur herkese saf saf yaklaşırım bir şeyleri sezdm ve herkesi cıkarttım hayatımdan. Değiştiğimi gormesini istedim ama o benimle yapamayacağını soyledi. Cok uzattım sadede geliyorum. Şimdi başka bir kızla beraber olmasına rağmen 3 gunde bir beni arıyor ve bana hakaretler yağdırıyor. Bazen ne yaptığımı nerede olduğumy sorguluyor. Bazen beni aldattın hadi itiraf et falan diyor. Eğer o kızla mutluysan aklına ben gelmemeliyim diyorum bırak sal artık diyorum. Kıza yazık haberi var mı diyorum yanlış bir iey yapmıyorum ben bilmesine gerek yok diyor. Onu seviyorum senden nefret ediyorum diyor, mutluyum diyor. Ben bana bunları soylese bile hep umutlanıyorum ablalarım bilmiyorum sevdiğim icin yapıyorum sanırım ve kendimi suclu hissettiğim icin. Benim hatalarım yuzunden bitti cunku ilişkimiz, ama onun da bunda payı var bilmiyorum. Ne yapmaya calışıyor ben anlamadım gercekten, hayatındaki kişiyle ailesini falan tanıştırdığını soyluyor ama neden boyle yapıyor?