Merhaba arkadaşlar,

Kuzenimin bu sene ilkokula başlayan kızı var kendisi de calışıyor. Bu zamana kadar kreşti bakıcıydı derken ilkokul cağına geldi cok şukur, fakat şimdide cocuğu sabah okula gondermek ve akşam alma derdi var.
Sabah 7:30 da evden cıkmak zorunda akşamda en erken 18:00 de alabilir cocuğu. Fakat okul tam gun oğrenim sabah 08:40 ders başı oğlen 14:00 bitiş. 16:00 ya kadar okulda etute yazdırdı fakat yine kurtarmıyor işten cıkış saatini.
Kısa sureliğine cozum bulana kadar sabah baba işten zar zor izinle okula bırakıyor akşamda servis babanın iş yerine bırakıyor kuzenim işten cıkınca koştura koştura eşinin yanına cocuğu almaya gidiyor. Ama buda sorun olmaya başladı. anlayacağınız baya zordalar şuan.
Benimde 3 yaşında bir kızım var. KV. bakıyor ama seneye kreşe gondericem cunku kayınpederin baskısı uzerine Kayınvalidem istemese de koye donmeyi duşunuyorlar. Burda kiradalar cunku onlarda fakat hafta ici cocuğa baktıkları icin bende kalıyorlar. Şimdi ileride bende bu sorunları yaşayacağım gibi geliyor heleki kv. k.p donerse yardımcı kimse de kalmayacak yanımda.
Sizler neler yapıyorsunuz calışan anneler? Cocuk ve iş saatinize uymayan okul saatleriyle nasıl başa cıkıyorsunuz?
Bakıcı mı tuttunuz yoksa okul cıkışı cocuğu gonderebilecek bir etkinlik var mıdır?
Ben sabah 8 akşam 5:30 calışıyorum yani cocuğumu 6 dan once bende alamam. Kuzenimin bu durumu bana hep empati yaptırıyor sanki onun izinden gidiyor gibiyim
kafam allak bullak