Bundan bir sene once iPhone 5S telefonum durduk yere kapanmıştı. Guc tuşuna basarak acmayı denedim ama nafile...
Son iki aydır ise telefonumu, (diğer apple urunlerinde calıştığının testini yaptığım) şarj kablosun'un soket sonuna bir miktar kuvvet uygulayarak, yada altına bir şey koyarak şarj edebiliyordum. Telefonun şarj giriş soketini de temizlememe rağmen sonuc aynıydı. Hatta telefonumda gereksiz yere donmalar, mesaj geldiğinde sesli uyarı gelmemesi ve kaydırma duğmesi ile cağrıları cevaplamanın takılması can sıkıcı olmaya başlamıştı, ta ki guvenli mod'u deneyene kadar...
Yukarıda yaşadığım tum sorunları bu yontem ile hallettim. Biraz kulağa garip gelse de yontem tamamen bende işe yaradı, sizinde bu yontem ile sorunlarınızdan kurtulacağınızı duşunuyorum.
telefonu kapatıyoruz.
home+sessize alma+ses acma(+ tuşu]ekran kilidi duğmelerine aynı anda basıyoruz. sessize alma tuşu haric geri kalan tuşarı, elma logosu belirip, kapandıktan sonra bırakıyoruz.
şimdi telefonu normal bir şekilde acıyoruz. telefonda olan sorunlar şıp diye ortadan kalkmış oluyor.