Yazıp rahatlamaya, birilerinden fikir almaya ihtiyacım var cunku artık işin icinden cıkamıyorum.
Buraya bi kac kez konu actım erkek arkadaşımın yogun iş hayatı ve ilişkimize gostermesi gereken ozveride bulunmaması ya da bulunamaması ile ilgili.
uzatıp cok sıkmak istemiyorum ama durumun anlaşılır olması icinde biraz ayrıntıya girmek zorundayım.
iş kurdu kendisi belli bi borca girdi bu donemin başında benle net bi şekilde konuştu sana eskisi gibi vakit ayırayamacagım seninle ilgilenemeyeceğim bu ilk bir sene borclarımı sıfırlamam ve her şeyi oturtmam gerek cok calışmam lazım ve tum algımın işte olması gerekli diye. Tamam dedim, dedim ama bu radde de olacağını bilemedim.
Yapı gereği dominant prensipli ve cok calışkan mı desem işkolik mi desem bilemiyorum.
bi iş aldıysa mutlak 2 / 3 gunde teslim ederim sozu verir ne yapar ne eder sabahlar ac kalır uykusuz kalır o işi bitirir. İnsanların boyle de bi talebi yok aslında kafasında iş kalmasınmış duşunmesinmiş bitsinmiş hemen. Bu da her şeyi tepetaklak ediyor. 2 3 mesajlaşırız sonra ben işe donuyorum diyip kayboluverir.
ben bu krizi yonetemiyorum sanırım, biraz şikayet etmeye başladığımda seni en başta bilgilendirdim, yine başladın yine sorun cıkartıyorsun oluyor.
yapı gereği cok zıttız. Ben duygusalım aşk insanıyım o tam tersi sert despot. Ben hayal kurmasını severim o hayallere boş vaadler der gecer.
Bu surec beni cıkmaza soktu, artık beni sevmediğini duşunuyorum. Bi iki kere benle mi sıkıntın var, konuşalım olmuyosa yollarımızı ayıralım dedim, kabul etmedi.
Daha oncede ilişkilerim oldu, kriz anlarını yonetemedim. Sert uslubumla kendimden genelde ittim karsımda ki insanları. Uzulsem ağlasam zırlasam bile ayrılıklarda bi hafta sonra hicbi şey olmamış gibi devam ettim. Bu sefer diyorum ilişkime sonsuz sahip mi cıkmalıyım ? Yoksa ayrı dunyaların insanlarıyız diyip sonlandırmalı mıyım.
cazip gelen noktalarıda var, problemlerimi cozer gece hayatı yoktur, arkadaş duşkunluğu yoktur. Evde vakit gecirmeyi sever. Sevgisini hissettiğim bi cok an oldu ama bu surec beni yıprattı.
sizler ne duşunuyosunuz, yerimde olsanız napardınız ?
bu arada bu ozverisiz tavrı bir sene surecek. Yani ben devam edersem bir sene sinirlerimi aldırmış vaziyette gezmem gerekecek.
cok uzun oldu, kusra bakmayın.