6 aylık evliyiz eşim ilk balayında kustu.ben elimi tutmadı ,yururken beni geride bıraktı diye trip yapmıştım.O benden uzaklaştı,hic konuşmadı.
bir zaman sonra kahvaltı yapacağımızda ekmek almaya gitmişti ben simit istediğim halde almamış ben de biraz surat yaptım.o zaman da kustu bir hafta konuşmadı.gecende istanbulda yuruyoruz madoya girelim bir su alır tuvalete gireriz dedim yok o şekilde iceri alır almaz derken o andan itibaren soguk davranmaya başladı.yine eve gelinceye kadar istanbul gibi yerde yanımda bile yurumedi.bu olaydan sonra da bir haftadan beri kus.her kusluğunden sonra bir daha yapmıycam diyo. sinir oluyorum.yarın dava acmayı duşunuyorum.bi de korunmayı bırakmıştık boyle bi adamdan nasıl baba olur?babam da boyle biriydi bir ay kuserdi.30 yıl babamı cektim bi o kadar daha kocayı mı cekeceyim?
bir de butun olanları kaynanama anlattım cunku birine anlatmam lazımdı .kendi annemi uzmemek icin.
beni seven adam boyle davranmaz.nereye kadar kendimi değersiz hissedeceğim yarın adliyeye gidip mesaj atacağım anlaşmalı mı cekişmeli mi diye ve dilekceyi yazacğım