9 aydir tedavi goruyorduk cocuk icin doktorumuz artik asilama ile tup bebegi denicegiz dedigi noktadaydik klomenle gebe kalamayinca doktorum once asilama pesinden tup bebek demisti iyi bir hastane arastirmasindayken ikizlerime kendiligimden hamile kalmistim.3 gun once gebeligim 11.haftasindaydik diyrbilirim sonlandi ikkzlerimin kalbi durdu.Psikolojikmen 3 gundur ne yasadigimi ben ve esim cok iyi biliyor.Derdim bana yetiyor bu yetmezmis gibi eltim bas sagligi vercegi yerde annelik cok baska Rabbim 2 tane nasio etse bana cok sukur iyi sabirlisin evlat vaska annelik baska gibi mesajlar atiyor bugun artik dayanamayip engelledim.Aramiz eltimle nornalde cok iyidir neden boyle yapti anlamis degilim eltim benim cocukluk arkadasim aslinda esime mesaj atmis annem almis telefonu dedi o yazmis dedi kaynanamla sorunlarimiz var aslinda benle sorunu yok esim konusmuyor daha once anlatmistim burda sirf bu yuzden benimle ugrasiyor eltim dogrumu soyluyor bilemedim dedigim gibi aramiz iyidir sorunumuz yoktur cocukluk arkadasim kaynanam telefonunu alip yazmis.Annelikle illgili mesajlari kaynanam yazmis ANNE kelimesi bu ara cok zor telafuz ettigim kelime annemden uzaktayim bir yanimda abneme ozlemim diger yanimda annelige ozlemim.Bu kaynanamla napcam bilmiyorum boyle durumumda bile neler yapiyor cok zoruma gidiyor