Annemle babamın boşandığını daha once yazmıştım.Babam 50 kusur yaşında ve diyabet hastası.ne zaman gitsem surekli hasta ve bitkin ancak eşim arkadaşlarının yanında oyle değil ben kendi gozlerimle gordum sana oyle yapıyor diyor.Kac gundur midesi bulanıyormuş.ben de nane limon yaptım,yoğurt goturdum,yemek goturdum.
Gecen gun gordum yuzu kararmış bronzlaşmış gibi.Korktum baktım internetten bobrek rahatsızlığı olabilir yazıyor.Doktora git baba dedim.Herşey Allahtan kaderimizde ne varsa yaşarız diyor.
Evet Allahtan ama biz hasta olduğumuz zaman doktora gidiyoruz baba lutfen ihmal etme dedim.
Arkadaşımın annesi de diyabet hastası eli ayağı tutmuyor oda babamla aynı yaşlarda ancak hastaneler surekli kendisi gidiyor.Arkadaşım sadece randevu alıyor annesinin beynine giden damarları tıkalıymış ve elleri cok tutmuyor.
Eltiminde annesi diyabet hastası onunda gozune vurmuş ama kendi kendine idare ediyor annesi oda cok acil durumlarda hastaneye goturuyor.
Babamı kolundan tutup biz mi goturucez anlamadım ki bu hareketler niye?Elden ayaktan duşse cok yaşlı olsa kendim gotururum ancak gozle gorulur cok buyuk birşey olmadığı icin baba doktora gorunsene dedim.cocuğum olduğu icin hafta ici cok yetişemiyorum.calıştığım icin cok gidemiyorum.
Sizce ben hayırsız bir evlatmı oluyorum?Yada babam duygu somurusu yapıp beni uzduğu icin nasıl bir baba?
Benim yaşadığım gibi boyle durum yaşayan yada babası tek olup 50-60-70 yaşında olanların davranışları nasıl?