Ayrı şehirlerde yaşayan bir ciftiz. 4 yıllık zaman surecinde her cift gibi tartışmalarımız oluyordu. Son tartışmamızda bir anda 4 yıllık icinde biriktirdiği ufak tartışmaların patlaması yaşandı. Bu surecteki hatam maalesef uzerine fazla gittim. Neyin var, neden boyleyiz, sebep vs ne diye ? benden tek istediği zamandı. Sabret bende bitmesini istemiyorum eğer biz istersek duzelemeyecek bir şey yok dedi. Yinede sabredemedim uzun mesajlar yazmaya ve aramaya devam ettim, hemen eski halimize kavuşalım istiyordum. Sonunda duzeleceğin yok diyerek whatsapp ve gelen aramaya engelledi beni. Maalesef yine durmadım arkadaşlarımdan aradım duzelicem şans istiyorum dedim. Ne yaptıysam ikna olmuyor. Yaklaşık bir ay oldu ayrılalı konuşmadığımız sure henuz 2 gun. Sizce sessiz kalıp sabretsem bir iki aya kendi gelir mi ? Zaman istedikce, sabret dedikce kaybetme korkusu ile uzerine gide, gide bıktırdım 4 yıllık emeğimizin hele de ayrı şehirlerdeyken birbirimizi idare edebilmemizin sevgisi ile bitmesini hic istemiyorum.... Bu ilk ayrılığımız, ilk ciddi tartışmamız.