Icim o kadar dolu ki hazirlik yapiyorum ama bogazim hep dugum dugum biri bisey dese aglicam.
Yarin sabah doguma gidecem 2.bebegimi kucagima alicam kismetse.Ailemle tartismamiz olmustu ve benim 4 ay once evden kovmuslardi bu konudada konu acmistim.Telefon da konusuyorum annem le ne kadar sicak olmadam da ama hala dogumuma gelmek istemiyor.Dedeme bakiyor annem diger kardeslerine dese 10 gunlugune sizin bakin ben kizimin dogumuna gidicem dese herkez tamm der ki diger kardesleri teklif etti bunu kabul etmedi.Boynum o kadar bukuk ki esimin ailesi coook ama coook iyi bir aile bana her konu da destekciler.Daha hala annem hastane odasi sen niye susluyosun gorumcelerin niye suslemiyor temizligini niye yapmiyorlar diye soyleniyor.
Snki kendi bisey yapiyor da insanlara laf soyluyor ben tek kizim bir de abim var o da baska yerde memur.Ailemin maddi durumu iyi ama hep bizim paramiz yok diye sylenirler ne ceyizimi dogru duzgun yaptilar ne de bebegime bisey yaptilar.Niye boyleler benim boynumu niye cevreme karsi bukuk birakiyorlar vok uzuluyorum.Esimin ailedini durumu daha kotu ciftcilikle ugrasiyorlar ama her konuda bize hep yardimcilar giymezler giydirirler yemezler yedirirler.Babam uni.mezunu memur emeklisi ama hep parasi yoktur esimin aldigi maasi kucumsefiler bir zamanlar ama inanin ben bekarken yasamadigim bollugu bereketi yasiyorum cok sukur.
Bu yaziyi da icimi dokmek icin yazdim kimseye de bisey anlatsmiyorum ailemi kotu bilmesinler diye ama durum bu.Ben esim den dilogum hediyesi olarak hicbisey istemedim sakin alma diye tembihledim hep ama kayinvalidemin ici rahat etmemis benim ismim esimin ve cocuklarim isminin yazildigi altin kolye yaptirmis gorunce cok duygulandim anneme anlattigim da ne gerek var sanki bozdurunca para etmiyor zaten diyor niye bozdurucaksam.Buna bile bir kulp buldu.