selam herkese,
nerdeyse bir haftadır geceleri ağlayarak uyuyorum. icim cıktı artık uzuntuden.
4 aydır biriyle birlikteyim. seviyorum onu, son bir ayı saymazsak cok iyiydik, romantik olmasa da cok duzgun durust biri. ufak tefek sorunlarımız oldu ilgisizlik gibi ama coğunu ben buyuttum, ilgi arsızlığı ve şımarıklık yaptım.
arkadaşlarım da cok uyardı bu konuda beni, gecmişte aldatıldığım icin ilk zamanlar hep şupheci oldum, yalan mı soyluyor nerde acaba diye cok didikledim. ama o hep sakince yatıştırdı beni.
bir aydır ayrı şehirlerdeyiz, sınava hazırlık icin memleketine ailesinin yanına gitti, nerdeyse hergun dersaneye gidiyor. iki yılda bir sınava girebildiği icin bu sınavı cok onemsiyor.
son şansı gibi, onceden de girmiş istediği puanı alamamış cunku. ozelde calışmak istemiyorum bu evlilikte bizi yorar zaman ayıramam ozel hayatıma diyor.
bu zamana kadar iki kez ayrıldım. ders calışırken yeteri kadar ilgi gostermediğini duşunup beni sevmiyorsun diye ayrıldım. her defasında ipleri kopartmak istemedi, duzeltmeye calıştı. ve hep tekrarladı, kavga ettiğimiz zaten tum gunum mahvoluyo derse odaklanamıyorum yapma lutfen diye.
sonra bigun yine msj yazmadı ama dersanede oldugunu biliyodum. akşama kadar bekledim yazmadı, akşam hic bişey olmamış gibi napıyosun hayatım yazdı ben de patladım.
nerdeydin neden yazmadın bıktım aynı şeylerden diye. o da birdenbire ben de bıktım bitsin artık dedi. o kadar şaşırdımki...
ben bitsin dediğim zamanlarda toparlayan kaybetmek istemeyen o değilmiş gibi pat diye bitsin dedi.
bikac gun hic goruşmedik sonra ara ara msjlaştık, ilk başta ofkeliydim terketmesini kaldıramadım cunku cok uzuldum.
bana soylediği şey, sınava kadar hayatımda kimse olmayacak sana yemin ediyorum ama sınava kadar konuşmayalım, surekli kavga etmekten ders calışamıyorum kafamda sadece ders olsun istiyorum dedi.
tabiki kabul etmedim. hatta aklı başına gelsn diye sınava daha 4 ay var ben seni bekleyemem hayatıma biri girebilir hatta dedim.
ben geri donsun diye beklerken o vazgecmedi kararından. ondan ayrı kalmak istemediğim icin tekrar konuştum, onu kaybetmek istemediğimi tavırlarıma dikkat edeceğimi kucuk şeyleri buyutmeyeceğimi soyledi.
o da onu korkuttuğumu ilerde evlendiğimizde daha buyuk sorunlar olabileceğini benim anlayışsız oldgmu soyledi ama bikac gun duşunucem dedi.
bikac gun boyunca bekledim hep yazdım ona gunaydın dedik iyi geceler dedik ama bir adım bile yaklaşmadı bana. eskisi gibi olmadı.
ben yine rest cektim son kez soruyorum ya eskisi gibi olalım ya da dort ay sonra sakın benimle iletişime gecme dedim.
onun aklında sınavdan sonra bana ulaşmak vardı cunku, duşunucem bunu dedi. saatlerdir hala cvp yok.
kendini bi yandan gurursuz gibi hissediyorum ama diğer yandan hic kotu yonunu gormedim, her zamna durust oldu bana, ben ona ofkelendiğimde bile hic karşılık vermedi bana, iyi kalpli, beni de hala sevdiğini soyluyor ama gelecek korkutuyo beni diyo. şu an tek istediğim iş, sınavı kazanmak yoksa zaten hic bi istediğimizi rahatca yapamayız diyo.
ama bi kadın bi erkek icin bu kadar cabalar mı? gunlerdir bekledim onu, cabamı gorsun duzelelim diye. şu an hala yazmasını bekliyorum, eğer yine hayır mutsuz oluruz derse tamamen bitecek benim icin. aklım cok karışık, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

guncelleme: cook guzel fikirler akıllar veren guzel kk hanımları sayesinde barıştık