İki gun oncesine kadar her konuyu okuyan biri olarak kendi hikayemi de anlatmak istiyorum canlar.. 5 aydır bebek istiyorduk 2 gun once mujdemizi aldık cok şukur.. ilk 3 ay kendimiz denedik olmayınca dr gittim 4. ay yumurta takibi yapıldı ve gec yumurtladığımı oğrendim cook yavaş buyuyordu adetim ilk kez gecen ay 2 hafta gecikti 45. gunde adet oldum. bu ay klomene başladım aynı zamanda SOĞAN KURUNU yaptım bir de ACI ELMA YAĞI diyorlar onu yaptım ama yum. takibinde yine guzel yumurta yakalayamadık bir de ustune pko olduğumu oğrenince bu aydan iyice umidimi kestim. ov. testine devam ettim 22. gunde pozitifi yakaladım değerlendirdik ama doktor pko dediği icin ov. testi yanlıştır diye yine umitli değildim. veee yumurtlamadan tam on gun sonra oylesine yaptığım testte silik cizgiyi gordum arkasından da kan testi.. size diyeceğim şu ki arkadaşlar sakın umitsizliğe kapılmayın soğan kurunu mutlaka deneyin ve bol bol HZ.ZEKERİYA'NIN duasını okuyun.. Doktorum doğru duzgun yumurta gorememesine rağmen pko'ya rağmen hamileyim Rabbim ol deyince olmayacak şey yok.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın