Arkadaşlar nacizane bir sorum ve hayatımdan minik bir kesit paylaşıcam umarım okuyan herkes yorum yapar. Cunku ikilemdeyim ya devam edicem ya kendi haline bırakıcam.
8 aylık bir ilişkim var yaşlarımız 27 29, ikimiz de calışan duzgun işi ailesi cevresi olan insanlarız. ona guveniyorum onu seviyorum gelecek duşunebiliyorum fakat duşunduren hususlarım var.
- Yazın doğum gunumden 1 gun once sevgili moduna girdik fakat doğum gunumu minik bir pastayla dahi kutlamadı cunku işlerinin yogunlugundan unutmuş.
- sevgililer gunuyle ilgili bir konu acmıştım, ilk ozel gunumuz oldugu icin cicek gondermesini ( uzak ilişki) beklediğimi fakat gondermeyip hafta sonu yanıma geldiğinde getireceğini ben sitem etmemiş bile olsam aklında oldugunu soyledi, fakat haftasonu yanıma geldiğinde eli boştu, telafi etmesini bekledim etmedi. Ben hediye almıştım ben de vermedim, ama mağazada gezinirken ona yakıştırdığım bi poları aldım ona.
- Veee kilit noktalar ! sigara iciyor bolca kahve iciyor ve bugune kadar 4-5 kez haftasonlarımız birlikte gecmesine rağmen diş fırcasını unuttuğunu soyledi en son ben almıştım tekrar unutur kesin diye aa ben yeni aldım al sen kullan canım diyerek verdim.
- kişisel temizlik olarak temiz kıyafetler, deodorant, parfum evet mis kokar ama bazı bolge temizlikleri konusunda beni soğuttu. ( acık yazmak istemedim linc yemek de istemiyorum ama )
- ve sonuncusu onu cok beğeniyorum, arzuluyorum ama o nasıl davranması nasıl dokunması opmesi gerektiğini pek bilmiyor bu oğretilecek bişey zaten değil ama evlenince nasıl olur bu durum diye duşunuyorum.
Bunlar cok onemli faktorler mi yoksa ben mi buyutuyorum ? Onu sevdiğimi ve onun beni sevdiğini duşunerek yorum yapın lutfen amacım ayrılmak değil, soru işaretlerimi cevaplandırmak.