Merhabalar herkese. Oncelikle belirteyim apartmanda yaşıyorum ve beş yaşında bir oğlum var. Gun icinde zaten calışıyorum, cocuğumda anasınıfına gidiyor. Akşam eve geliyoruz. Oyle hiperaktif bir cocuk değildir oğlum, ufak tefek haylazliklari olmuyor diyemem, rahatsızlık vermemek adına oğlumu uyarırim ve oturma odasi ve mutfakta gecer zamanımız. Surekli şikayete gelen bir komşum var. Evi supursem kapıya geliyor odada ne cekiştirip duruyorsunuz bebeğim uyuyor diyor. Bugun yine geldi. Oğlum koşuyormus da hep, gurultu varmış da. Misafirim gelse kapıda, surekli bir rahatsızlık hÂli. Bugun patladım ve bende bebeğinizde gece ağlıyor, sizde konuşuyorsunuz, size de misafir geliyor, bana da gurultu geliyor, her şeyde kapınıza mı geleyim dedim. Buyrun gelin diyor, tamam anlıyorum bebek var ama gurultu yaptığını farkettigim an uyarıyorum cocuğumu. Alışmış siniz yaz tatilinde evde yokum, gunduz yokum, en ufak sesi şikayet ediyorsunuz dedim. Ben her şeyi hoş gorup apartman olur yapacak bir şey yok derken, anlamıyorum insanları. Her geldiğinde tamam dikkat ederim deyip nazik karşıladığm icin mi oluyor boyle