Merhaba hanımlar,
Şiddete uğrayan kadınlar hep derdim olmuştur.Burda da birkac konu okudum kan basıncım arttı.
Erkeklerin kadınlara uyguladığı şiddetten bahsediyorum.Hani şu cok sevdiğimiz sevgililer, eşler...
Umarım işe yarar yazdıklarım birileri artık şiddetten kurtulur.
Etrafımda şiddete uğrayan kadınlara hep tepkisiz kalmayın sizde karşılık verin dedim.Yine ve hala diyorum.
Erkek gucuyle kadın gucu bir değil evet.Kadın isterse daha guclu.
Eski bir sporcu olarak antrenmanlarımı hep erkeklerle yaptım.Onları yenmek etkisiz hale getirmek hic zor değil.Zayıf noktaları var.İnternetten bakabilirsiniz hangi noktalara baskı uygulanırsa kişi etkisiz hale gelir.
İlham olması icinde bir hikaye paylaşmak istiyorum.15-16 yaşlarındayken surekli şiddet goren bir komsumuz vardı.Bize gelip ağlardı.
Ayşe teyze dedim sen eşinden daha şismansın.Kutle gucun daha fazla o sana ne yapıyorsa sende ona aynısını yap dedim.Nasıl falan dedi anlattım baya.En kotu ne olabilir ki gunun sonunda dayağı yiyip oturan yine sensin.Yine dayak yersin ama bu sefer o da zarar gorur dedim.
Sonra birgun adam huysuzluk ederken kadın yetti canıma deyip atlamış ustune.(Tabi bu kısmı bildiğimizi kocası bilmiyor.)
O gunden beri araları yine harika değil ama artık kadın şiddet gormuyor.
İnsanların size hicbir şekilde şiddet uygulama hakkı yok.Bu bilincle hareket edin ve celladınızı korumayın acımayın.Rezil olmaktan da korkmayın.
Keşke bunlara hic gerek kalmasa kadınlar olarak kendimizi savunmak zorunda olmasak.
Sevgilerimle