Hamile olabilir miyim?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Hamile olabilir miyim?
-
25-09-2022, 20:04:31Arkadaşlar merhba hazirandan beri falan diane35 kullanıyordum aralık 26 sı gibi bırakıp 30unda reglimi oldum 31 aralık gecesi korunmasız cinsel ilişkiye girdim maalesef. Zararlarının ben de farkındayım her neyse ve icime boşalındı yani adetimin en şiddetli olduğu gun gibi bir şeydi sorna reglim 5ocak civarı bitti norlevo falan da almadım daha once bi kere kullanmak zorunda kalmıştım tekrar almak istemedm cok korkunc bir hap. Bu arada doğum kontrol hapını da tekrar almaya devam etmedim 6 sonra bırak demişti doktorum cunku. Fakat en son 30 aralıkta reglim başladı hala olmadı cok stresliyim. Doğum kontrol hapları bırakılınca da 3 ay gibi bi sure regl olmayan cok insan oluyormuş. Şu iki gundur goğus uclarım ağrıyo genelde reglden once olurdu ve sivilcem cıkardı sivilcem de cıktı ama hala regl olmadım uc beş gun once idrardan hamilelik testi yaptım ikisi de negatif cıktı cizgiler cok netti. Hem ulke değiştirdim hem stresliyim he m doğum kontrol hapı bıraktım ama ote yandan hamile kalmış olma ihtimalim de var kucuk de olsa. sizin fikriniz nedir? Reglimin ikinci gunu filand ilişki ama bilmiyorum cok korkuyorum.