Merhabalar herkese. Sonunda KBB ’a gittim. Doktorum muayene etti ve tomografim cekildi, ameliyat dendi. Bugun babaannemde amcam ile karşılaştım. Muhabbet ederken bahsettim KBB ’a gittim ameliyat olacağım diye. Ozelde yakını varmış ve onu tavsiye etti. Ben ailemin butcesini zorlamak istemediğim icin devlette olacaktım normalde. Amcamada bunu belirttiğimde fiyatı karıştırma ben ona telefon ederim gidip konuş sende ameliyatı olacaksan orada ol, bizden alacağı en fazla hastaneye yattığın geceliğin parası olur onu girmek zorunda olduğu icin dedi. Bahsettiği kişi yengemin kız kardeşinin eşiymiş meğersem yakınlar yani baya. Her neyse. Sonucta benim istediğim şey ici ile alakalı olan sağlık problemini duzelttirmek ile birlikte dışınada estetik yaptırmak istiyorum hazır ameliyat masasına yatmışken. Amcama bu detaydan bahsettim ama o daha cok işin sağlık problemi olan kısmını ele aldı benimle konuşurken. Amcamda tutucu biri olduğu icin boyle şeylere karşı biraz onyargısı varmışta goruntumle oynamamı istemiyormuş gibi geldi bana. Şimdi amcam benden telefon bekliyor o da doktorla konuşacak yeğenim gelecek diye ve gideceğim.

Şimdi ben doktora burnum hakkındaki beklentimi soylerim ama amcam gidipte ona ‘ hayır sen ladylena ’yı dinleme, tamam de gec, burun icindeki sağlık problemi neyse onu hallet ’ diyebilir diye korkuyorum. Duşunsenize ameliyattan bir cıkıyorum burnum goruntu olarak aynı hala. Gercekten ne yaparım bilmiyorum kabus gibi gelir o an bana. Amcan boyle soyledi, ameliyatı boyle yapacağım haberin olsun diye onceden belirtir bana değil mi? Birde işin para kısmı var yani sonucta amcam odemediği gibi bende odemiyorum doktor tanıdık olduğu icin. Yani cokta ses cıkarma hakkım yok bu konuda sonradan başıma boyle bir şey gelirse. Devlette olursam 2-3 bin arası cuzzi bir rakam odeyeceğim. Acaba doktorla konuştuğumda bu rakamı doktora odemeyi teklif ederek estetik beklentimi soylesem mi? En azından aynı rakama ozelde olmuş olurum birnevi tanıdık diye indirim yapmış olur bana hic odememektense. Hem bir mahcubiyetim olmaz hem de doktor benim beklentime gore yapar diye duşunuyorum. Fakat amcam fiyatı karıştırma dediği icin muallakta kaldım. Ya da hic amcamı karıştırmasam gidip devlette mi olsam? Siz olsanız ne yapardınız?