Herkese Gunaydın oncelikle ben 2 aydır bebis denemeye başladım hic ilacla korunmadim eşim kondom kullanıyordu başlamadan once doktora gittik bişeyin yok normal dediler smear testi falan temiz cıktı eşim şehir disindaydi regl son gunu gittim yanına reglim bitince ilişkiye girdik korunmadik 3 gun sonra dondum o ay regl olmadım 33 gunde bir olan ben olmadim bebeği ama acaba diyip gittim doktora kan testinde bebek cıkmadı hatta doktor yumurtalar da tembellesme var kilo aldım kilodan olabilir dedi şok oldum cok uzuldum ilac verdi ilacla oldum sonra eşim geldi biz o ay denedik 17 gunumde pempe akıntı başladı kestik denemeyi bu akinti 7 gun surdu doktora gittim akinti neden bilemeyis dedi ben ultrason istedim alttan değil catlama yok catlama olmstr yada olmamıştr dedi 7 gun sonra ara ara normal ilişki oldu dun regl gunumdu 3 gundur kahverengi akıntım var ama sabahlari sadece silince dun gece Yani regl gunumde tekrar ilişki oldu kanama oldu peceteyi silince gene doktora gitsem gene bişi demicek test yapmak bile isistemiyorum noluo bana anlamıyorum hic olmayan şeyler oluo lutfen yorum yapın ne eşimle ne annemle paylasmyrm telaş olmasın diye